Apr 14, 2011, 12:48 AM

Спомени 

  Poetry
511 0 0

И всичко свърши бързо,

отминаха бленуваните дни

и само споменът стои

и топли в нас завинаги.

 

И чакаш лятото горещо

нови спомени да донесе,

но имаш ли търпение,

то бързо ще дойде.

© Петя Лефтерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??