30.09.2011 г., 10:35 ч.

Спомени 

  Поезия » Любовна
463 0 4

Искаш спомените да събудим, тъй ли?

Готов ли си да ме ухажваш пак?

Далеч да сме от погледите хорски

и в трепет да зовеме знак...

Със който да се отдадем безмълвно

със всичката си нежност на света

и в сластни часове на розова омая

да любим зажаднелите тела...

Даа... спомените ми това са...

Ти имаше ме - плаха и свенлива,

макар и спомена да се размива -

онази нощ... бе истински красива!

Ти пак ме искаш. Искам ли те аз?

Замислена облизвам устни...

Добре, ще питам вътрешния глас -

дали сърцето ми отново ще те пусне...

Там свито е местенцето за теб,

кое да пазя - спомен или чувства?

Хазартно проигран билет...

Късметът няма все да те съпътства.

След твоя мимолетен интерес

кръвта ми хладна как да кипне...

И само споменът ме сгрява днес...

Поискай нещо силно - ще се сбъдне!

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??