19.11.2019 г., 7:50 ч.

Спомени 

  Поезия
726 0 0

Спомени с обратна дата,

светят в нечии очи;

вперен поглед в небесата

кротко сипят се сълзи!

 

Тихи бяха времената,

играеше се на гами..

вечер до среднощ с децата

и през дълги летни дни!

 

Блещукат ли блещукат силно

в нощта звезди,

а по лицето нечие, обилно,

леят се сълзи!

© Nikoleta Petkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??