Спомени с обратна дата,
светят в нечии очи;
вперен поглед в небесата
кротко сипят се сълзи!
Тихи бяха времената,
играеше се на гами..
вечер до среднощ с децата
и през дълги летни дни!
Блещукат ли блещукат силно
в нощта звезди,
а по лицето нечие, обилно,
леят се сълзи!
© Nikoleta Petkova All rights reserved.