30.03.2007 г., 0:12 ч.

Спомени 

  Поезия
675 0 0
Спомени изгарят ме
горят ли... горят.
Дали ще те видя друг път
Спомени... за Теб.

Спомени ме  давят
в мъгливата нощ,
спомени... сякаш режещи със нож.

Спомени... или илюзия в нощта
Спомени... искам да си спомня с Теб сега.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??