28.06.2009 г., 23:34 ч.

Спомени 

  Поезия » Любовна
513 0 2

 

Валеше много силно!

А ние с теб стояхме на дъжда -

там за първи път се роди любовта,

как топли бяха прегръдките, целувките…

И днес отекват дълбоко в мен.

Щом погледна през прозореца

и зърна две сърца - сърца,

които горят да слеят душите си в една.

Трябваше да предположа!

И нишките на тайните да разплета.

Забравих, че когато мъжът реши да

се сбогува - най-силно целува!

Всички ми казваха – виж го!

Сочеха те с пръст. Не спираха.

А днес сочат мен - вижте я!

Вижте онази наивната, глупавата

и я запомнете добре – тя търси

зад всяко едно лице - сърце!

© Весела Апостолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??