8.09.2007 г., 11:08 ч.

Спомени 

  Поезия
524 0 1
СПОМЕНИ

Отново затварям очи...
В стари спомени те търся.
Защо при мен не си
от болката да се оттърся!
Защо ли толкова боли?
Та спомените ми са хубави,
нали?
Аз чувам смеха ти, говориш ми ти!
Докосваш ме, приглаждаш коси!
Запалваш цигара,
а после сълзи...
Защо ли толкова боли?
Не е ли сърцето ми загинало?
Защо навън не спира да вали?
Нали всичко вече е отминало?

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??