8 sept 2007, 11:08

Спомени 

  Poesía
526 0 1
СПОМЕНИ

Отново затварям очи...
В стари спомени те търся.
Защо при мен не си
от болката да се оттърся!
Защо ли толкова боли?
Та спомените ми са хубави,
нали?
Аз чувам смеха ти, говориш ми ти!
Докосваш ме, приглаждаш коси!
Запалваш цигара,
а после сълзи...
Защо ли толкова боли?
Не е ли сърцето ми загинало?
Защо навън не спира да вали?
Нали всичко вече е отминало?

© Таня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??