8.11.2019 г., 15:45 ч.

Спомени без цялата пунктуация 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
473 0 0

избирателно не припознавам

се в отминали огледала

макиажите на моите постъпки

притесняват ме и подминавам

чупливите и крехките стъкла

 

мигове, които са, са вече бяха

небиването им усещам само аз

на тръни и спънати, гладки

не тогава както тук сега бодяха

в минало свършено мене за нас

© Kiddo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??