3.06.2014 г., 11:46 ч.

Спомени (безглаголно)(пясъчен часовник) 

  Поезия » Друга
470 0 0

Сподавени спомени –

отлежали вина.

Клети сираци –

оставени.

Унесени раци,

в тиха тъма

давени.

Старци!

 

Медали!

От опита

на минали

вражески брадви.

Във лапите

на забаравата.

На мигове ценни -

крадци! По-черни от гарвана.

 

 

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??