11.01.2005 г., 10:00 ч.

Спомени от войната 

  Поезия
858 0 2

Спомени от войната

 

И в новото утро

вместо дъжд ще капе кръв!

Там, където са викали

безпомощните вече мъртви.

И подритва някой смело

потрошените черепи

вместо футболна топка,

смеейки се до припадък.

Костите изгнили

и за украса май не стават.

Надупчени са от куршумите...

Спомени са от войната.

© Марина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • За жалост може да стане вярно след определено време в реалния свят...
  • Кратко, но изпълнено докрай със съдържание. Браво!6
Предложения
: ??:??