12.02.2009 г., 20:41 ч.

Спомени звезди 

  Поезия » Любовна
1400 0 7

Изливам душата в стиха си,


а болка от него струи,


докосвам те само в съня си


и спомени търся в звезди.


 


Над нощите тъжни да греят,


останали с мен до зори,


живота и твой да огреят,


когато на теб дотежи.


 


Тогава търси ги във мрака,


далечните наши звезди...


Небето със мене заплака,


когато отиде си ти.

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??