1.11.2019 г., 1:43 ч.

Споменът за теб 

  Поезия » Друга
353 2 4

Колите – мокри...
Хората – и те...
Дали сред вопли
тя ще ме съзре?

Нощта се спусна
в сивкава мъгла.
Летя с изкуство,
с порив и искра.

Жена премина,
гълъб излетя...
Каква година,
скъпа, преживя?

Защо те няма?
С нещо ли сгреших?
Светът е драма,
писана по стих...

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??