29.08.2009 г., 22:59 ч.

Спомняш ли си... 

  Поезия
441 0 1

Спомняш ли си времето, когато беше малък?

Когато играеше с другите деца?

Когато гледаше как големите батковци закачат каките?

Когато и ти си искал да си като тях?

Когато си мечтал за първата си любов?

 

Спомняш ли си после, когато порастна?

Когато вече ти беше все едно с коя си?

Когато вече търсеше истинската любов?

 

Спомняш ли си, когато бяхме вече двама?

Когато се смеехме?

Когато се забавлявахме?

Когато изживявахме болките си?

Когато правехме всичко заедно?

Когато намери любовта?

 

Спомняш ли си времето на нашата раздяла?

Колко силно ни болеше?

Колко много ни тежеше?

 

Спомняш ли си, как една жена - това бях АЗ -

 разби твоето сърце на малки късчета?

 

Спомняш ли си, как един мъж - това бе ТИ -

 разби малкото ми сърце?

 

Спомняш ли си тази болка ми кажи?

 

Спомняш ли си ти?

 

Спомни си всичко и ела при мен, за да продължим

времето на нашата любов!!!

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??