6.06.2006 г., 17:50 ч.

Спомняш ли си? 

  Поезия
672 0 3
     СПОМНЯШ ЛИ СИ??? 
     Спомняш ли си първото "здравей",
     изречено от твойте нежни усни?
     Спомяш ли си първата прегръдка
     изпалнена с толкова топлина?
     Спомняш ли си как вървяхме заедно,
     хванати за ръце,
     близо един до друг?
     Спомняш ли си първата целувка
     между теб и мен 
     и колко вълнуваща беше тя?
     Спомняш ли си как след всяка среща се разделяхме,
     с погледи, изпълнени с болка и тъга,
     с очакване, кога отново ще се видим?
     Спомяш ли си как се обичахме
     и си споделяхме случващото ни се през дните,
     когато не сме заедно?
     Спомняш ли си как мечтахме?
     Спомняш ли си, когато гледахме луната, звездите
     и как се спуска мрака?
     Спомняш ли си всичко това,
     което остава само една прекрасна мечта 
     в нашите две, изпалнени с топлина сърца,
     отново да се случи всичко това?

© Габриела Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??