6.06.2008 г., 11:24 ч.

Спомняш ли си...? 

  Поезия » Любовна
928 0 2

Любов,

 

Спомняш ли си как те търсех без да спирам?

Спомняш ли си как във тебе вярвах аз?

Спомняш ли си как след тебе тичах...

и ръце протягах да те стигна пак?

Помниш ли ме ти, любов?

 

Спомниш ли си как във мрака заслепи ме?

Спомняш ли си как във празна стая ме заключи?

Спомняш ли си как те молех да се върнеш...

но гръб обърна ми и ме отрече?

Помниш ли това, любов?

 

Спомняш ли си как от тебе бягах аз,

а ти поиска да ме върнеш пак при теб?

Спомняш ли си всички грешки, дето не прости

и всичките сълзи, дето пак танцуваха за теб?

Помниш ли ги ти, любов?

 

Любов - ти само дума си за мен,

а беше всичко, дето исках аз на тоя свят...

Любов - избяга ти от мен...

Любов - избягах аз от теб...

© Ели ИзбериСи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??