12.01.2008 г., 8:06 ч.

Спонтанно 

  Поезия » Любовна
578 0 1
Скитам се безцелно,
из нощната тъма,
опиянен от бекрайна самота...
Преглътвам поредната чашка,
вкусвам поредната черешка
... мартини...
Удовлетворен от завоевания поредни?!
Весел смях звънти,
искаш да боли?!
Подай ръка и забрави
за отминалите дни.
Почувствай "тук и сега",
миг от вечността,
... сладка самота
разроши моята коса...

© Веселин В Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??