От всеки човек
искам да виждам
насълзени очи
и да разбера за тъгата им.
С глас различен, разчувстващ
и интерес събуждащ.
Спонтанно се усеща доброто.
Там гледам
съвършен свят.
Лицето е топло.
Любовта е изящество.
Думите са чудни.
Всичко хубаво
разцъфтява и е незабравимо.
Браво!
Многобройно го казвам
с възхищение.
Доброто вали.
От очите ми - успокоителни, прелестни сълзи.
Наслаждавам се и радвам се
на любовта свободна.
Въздух чист е човешкото чувство.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Всички права запазени