2.08.2012 г., 21:26 ч.

Според котките 

  Поезия » Друга
726 0 2

В това небе няма облаци, така е недовършено.
Съзаклятие ли е нужно да го съживя,
или дим от изгоряла надежда,
пушек от фино страдание.
Без облаци то е неприемливо.
Какво му трябва, за да е щастливо?
Китари с мрачни струни,
депресирани принцеси,
шест реда бодлива тел в душата,
индиректни цепнатини на нощта,
вопъл на пшеничен клас?
О, така искам да помисля за небето,
да направя нещо за него.
Нещо за нещото.
Да му изпратя костюм на дядо Коледа,
Аладинова лампа,
балони с нарисувани Дисни герои.
В часът на костеливите орехи,
небето е с биполярно разстройство,
прозява се, а не може да заспи,
раздразнително е, но не иска
да заплаче.
Ще се намери ли някой да му подари
магическо огледало или поне
една истинска фантасмагория?

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??