8.02.2005 г., 0:54 ч.

Спри 

  Поезия
1146 0 1

Спри да си играеш с мен!
Спри да се промъкваш в моите мисли!
Спри да ме държиш във плен!
Спри и просто обичай!


Спри в кръвта ми да се вливаш!
Спри на сън да се явяваш!
Спри! Та ти си толкова красива...
Спри! Без теб не чувствам, страдам...


Спри, защото те желая!
Спри, защото в теб съм влюбен!
Спри! Със теб ще съм до края..
Спри! Страхувам се да те загубя!

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??