4.06.2008 г., 19:57 ч.

Спри да ме нараняваш! 

  Поезия » Любовна
2282 1 4

Спри да нараняваш душата,

спри да наскърбяваш сърцето,

спри да подценяваш любовта,

спри да летиш в небето.

Спри да ме мъчиш така,

спри да отхвърляш любовта,

спри да разрязваш сърцето, за да спре да кърви,

спри да разяждаш душата, а просто си върви.

 

С нож сърцето ми пробиваш и в този

момент всичко ти ми взимаш.

Спри да ме пробиваш, защото така

ще вземе да изтече любовта

и вече няма да можеш да се върнеш

никога в моята душа.

 

Разбиваш ми ти мечтите и не проливаш нито една сълза,

разкривам ти тайните си,

но ти не искаш да знаеш за мен и любовта.

Сега болката преобладава в сърцето ми,

облива и лицето ми,

сълзите се стичат и в душата ми,

но любовта си отива и нищо не я спира.

© Албена Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??