16.03.2008 г., 22:13 ч.

Спри да ме зовеш 

  Поезия
561 0 1

Спри да ме зовеш

Недей! Спри да ме зовеш!
Моля те, сама остави ме!
Няма с теб да ме отведеш
и по общ път не ще вървиме!

Летните нощи, до лудост безкрайни,
в топлата ти прегръдка прекарах,
и звезди в небеса сияйни
неразделно с теб съблюдавах!

Недей! Спри да ме зовеш!
Повече не ще се подведа,
в борба усилена с тоз брътвеж,
не ще се поддам на суета!

Недей! Чуваш ли?!? Недей!
Отчаяние, спри да ме зовеш -
на друг злата си песен пей -
никога повече няма да ме подведеш!!!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??