10.09.2007 г., 10:48 ч.

Спри се 

  Поезия
532 0 1

Не се обръщай, защото ще ме видиш,

тогава ще погледна в твоите очи.

Не се обръщай, защото ще те видя,

тогава ще се срещнат нашите души.

 

Не се обръщай, дори да ме обичаш,

ще видиш влюбеното ми сърце.

Не се обръщай, там ще видиш,

изгаря в него твоето лице.

 

Не се обръщай, спомен ще запазиш,

спомен, в който пазя те сега.

Не се обръщай, времето ще мине,

ще изчезнеш като захар във вода.

 

Обърни се, спри се за последно,

погледни ме както никога преди.

Обърни се и не казвай нищо,

зная, че и в теб любовта гори.

© Николай Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??