15.04.2020 г., 7:53 ч.

Спускане 

  Поезия » Философска
1153 0 2

Спускам се вече, пътя ми свършва,

мисля си непроронил сълза.

Животът всъщност не ме наказва,

с всички се случва така.

Ееее, оставих следа, подарявах надежди,

радвах се, страдах с други та досега.

Знам от опит спускането е бързо,

края се вижда, проумял съм това.

Все по-често ще срещам по-силни

плувнали в пот да вървят към върха.

Чувайки тежкото дишане ще пожелавам

дързост, всеотдайност, честност, човещина.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??