4.09.2008 г., 15:41 ч.

Спяща светлина 

  Поезия » Любовна
464 0 3

Спяща светлина ме докосна.

Палави устни ме стоплиха.

Ти си в мойте светещи мисли.

Нима не мога да те уловя.

Преследвам те, като месечина.

Гледаш ме през стъклена светлина.

Преоблазяваш ме.

Рисуваш ме съживена от любов.

Загадка съм, щом те намерих.

Очите ти горят по мен.

Тялото е нежно като парещи мехурчета.

Виж ме...

Някъде до теб съм.

Прегърни ме със целувка.

Намерих те, ти беше различен.

Не мислеше, че животът може да се промени.

Жълто-лилава  сянка те докосна.

Подарих ти нежно сърчицето ми.

Погали ме, за да не заспя.

Гушни ме, за те усетя.

Ти си моята вечна любов.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??