29.01.2010 г., 10:46 ч.

Срам не срам ;))) 

  Поезия » Хумористична
1103 0 4

А сега, кое трябва да е отдолу и кое отгоре?
Сама се питам, но пък така спестявам спор.
Това нещо с упътване трябва да си върви,
а баба от сабахлем все край него се върти.

Как да го пипна? Ще го подхвана, но откъде?
Никой не мисли за клиента, а това не е добре.
Изчервих се и ще се притесня, ама… съвсем.
То бива, то може, това вече върхът е хептен.

С ръце като не става, ще пробвам със зъби аз.
Дали да не се обадя на стоматолога за час?
Ами ако това не помогне, какво ще правя?
Що не взема между менгемето да го поставя…

Тц! Ами то каква ще ми е файдата и насладата,
да му опустее накрая и мерака, че и наградата.
Сетих се! С ножицата да го резна, ако опитам?
Освен да ходя в махалата съседите да питам…

И какво ще им кажа “Здравейте, имам тревога,
вижте, ей това нещото да го отворя не мога.”
Ох! Отивам, какво да се прави, срам не срам,
няма да му се размине на лукчето, ще го изям!

© Красимира Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??