9.01.2010 г., 0:32 ч.

... сред... 

  Поезия
953 0 30

     ... сред...


Узряха думите ми.
И чакат
своя крадец
на праскови,
преди да паднат
по пълнолуние...
... и земята
да изподраскат...

А тя е нощно
пристанище
на бреготърсещи
кораби,
уморени
от дългото
странстване...

... един
Робинзон
сред кръглия
дансинг...
... на Времето...
и Пространството...


© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??