Jan 9, 2010, 12:32 AM

... сред... 

  Poetry
951 0 30

     ... сред...


Узряха думите ми.
И чакат
своя крадец
на праскови,
преди да паднат
по пълнолуние...
... и земята
да изподраскат...

А тя е нощно
пристанище
на бреготърсещи
кораби,
уморени
от дългото
странстване...

... един
Робинзон
сред кръглия
дансинг...
... на Времето...
и Пространството...


© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??