3.05.2008 г., 13:32 ч.

Сред шумните морски вълни 

  Поезия » Пейзажна
703 0 2
 

Сред шумните морски вълни

 

Сред шумните морски вълни,

сред шепота див на морето

се мятат, ранени, мечтите

и къса се стон от сърцето.

 

Изплуват сред слънчева пяна

и гмуркат се в мрака бездънен

сред шумните морски вълни,

сред шепота див на морето.

© Максим Недков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??