5.09.2023 г., 8:18 ч.

Сред вълните от хора 

  Поезия » Любовна
187 1 0

 

Сред безкрайни вълни,

непознати, далечни,

аз търся образи омайни

и вечни...

 

На любов, надежда,

подкрепа,кураж...

Но дали в тоя свят прагматичен

всичко туй е мираж!?...

 

Но по донкихотовски

аз търся все още,

онези малки, но значими неща -

в тоя свят на омраза аз още вярвам в това!...

 

И търся, сред вълните от хора,

търся, повярвал, че мога

да срещна в очите и две

светлината дарена от Бога!

 

Неугасваща, силна, дълбока!

Светлина като вселена широка!

И вярвам, че сред тези вълни

те има любов, кажи ми! Нали?!

 

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??