5.08.2012 г., 13:14 ч.

Среднощен пламък 

  Поезия » Еротична
1017 0 0

Сред пламтящите свещи,

разпръскващи нощния мир,

пръсти трепетно се вплитат,

устни се сливат безспир!

 

Нежни, бавни, влажни,

страстни, семпли, горещи,

целувки изкушаващи,

дразнещи нечовешки!

 

Преплетени нотки от ароматни парфюми,

споделени кратки, закачливи думи,

търсещи любопитни погледи,

бързи деликатни огледи...

 

Капки свежа вода, падащи звънливо,

езикът ти, рисуващ фигурки закачливо!

Еротична игра с голи тела,

покажи ми как искаш да продължа...

 

Искам да те любя дълго и страстно,

да разменяме целувки,

шепот в тъмнината,

сърцебиене бясно!

 

Искам да видя очите ти блестящи

при вида на кървавата роза,

да те прегръщам силно

след оргазъм в нашата любима поза!

 

 

01.10.2010

 

© Бобчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??