Среднощна болка
В тъмни нощи
ще изнеса
призрачните мощи.
Реките със сълзи
ще долея
от болката и копнежа си
по Нея!
Вълк ще надвикам
с моя вой
и от мойта болка
ще се изплаши
ужасно той.
Вятър ехото
ще препрати
надалече,
за да не се забравя,
че сред мъки
си отива любовта ми вече!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени