19.04.2005 г., 1:16 ч.

Среднощни думи 

  Поезия
847 0 5

Среднощни думи –
перли
разпилени,
в трапчинките на дъхавата нощ -
полуразтворени
корони
от ябълкови клони,
са впили устни
с цвят
пълзящ
по перилата на въжения мост -
преход
към различните сезони...
От полъха
мечтите
разлюляни
засяват семето на нашата любов,
а кълновете
в корен
напоени –
в сърцето раждат обич с благослов.

© Йоанна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??