16.12.2014 г., 21:06 ч.

Среднощни мисли (едноглаголно) 

  Поезия
428 0 2

Два бонбона.

Вино с балони.

Една кокона.

И самият аз.

Дъх в сатена.

Нежна, несмутена.

Муза въплътена.

От ефирен клас.

 

Вечер ефимерна.

Красота безмерна!

Страст закономерна.

А?!Безкраен час!

 

Клиширана цигара.

На душа под пара.

С усмивка се стоварва
като вълшебен валс.

 

И пак. И пак. И пак...

СЪМ самият аз.

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??