3.07.2012 г., 20:32 ч.

Среща 

  Поезия » Любовна
478 0 0

  

 

 

 

                     Не! Трябва да те видя днес. 

                     Позната схема. И проклета.

                     Неделя е. А суша. Стрес...

                     По дяволите - пак на трета.

 

 

                     Но само ти! Едничка само.

                     От плът и дух. Сега поспри.

                     Поспри. Плачи на друго рамо.

                     Или да чакам до зори...

 

 

                     Шегувам се. Отпред е път...

                     Въртя волана мълчаливо.

                     По-здраво стегнат е клупът...

                     Без теб къде ли да отивам?

 

 

                      След толкова години вече.

                      В това задръстване. Сега!

                      "Обичам те!" До смърт, човече.

                       Изрекох го. Но - на шега...

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??