19.10.2017 г., 19:49 ч.

Среща 

  Поезия » Любовна, Еротична
814 1 0

Под звуците на нощното пиано,
дари ме с чувството желано!
Без думи ти ме впечатли,
и изградения ми свят разби!

Докосна ме небрежно,
вдъхна аромата ми нежно,
И без никакво съпротивление,
бях на твое разположение!

В следващия миг бях в твоите прегръдки
Танцуваше с мен, полазиха ме тръпки!
Целувката ти бе съвършена и страстна,
Потопих се във мига безгласна,
Бях готова да ти се отдам,
Ти запали в мен огън и плам!

Последваха словата ти - подбрани и омайни,
Събуди във ума ми мисли - мръсни и потайни!
Очаквах смс-ите ти с нетърпение,
Опипвах тялото си с вдъхновение.
Отпаднаха принципи и задръжки,
Бленувах за ласкателствата ти мъжки!

И готова за теб, ти дойде!
Желаех те с цялото си сърце!
Отдадох ти се безразумно,
Насладих се на целувките ти шумно!

Облада ме във нощта, в колата,
Целува ме между краката,
Изплю ми се в устата,
Дръпна ми косата!
Загубих представа за реалността,
Отдадох се на емоционалността!

Поех те в себе си необезопасен и гол,
Исках да усетя пениса ти, мощен като вол!
Със сперма вагината ми напълни,
Пукнатините в мен запълни!
Отдадохме се един на друг безрезервно,
Удоволствието бе вълшебно!

Като ангел в живота ми се появи,
прекрасни изживявания за мен разкри!
Даде ми наслада и приемане - безусловно,
Във обятията  ти - чувствах  се безтегловно!
Искрата на живота запали в мен отново,
И чрез теб изживях страстта наново!
 

© IK Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??