4.04.2007 г., 21:48 ч.

Среща 

  Поезия
450 0 0
  Среща
 
 
 Време спряло на път.
 И душата до него.
 Чувствата почиват блажено,
 и чакат да дойде Мигът.
 .
 Магия се мерна за малко.
 За Болка тук нямаше място.
 Истината погледна и си тръгна усмихната,
 Чистотата от тук бе минала.
 .
 Искреността дойде с вятъра,
 хванала подръка Скромността.
 Красотата разпръсна звезди,
 а Очарованието с Финес ги подреди.
 .
 Излъчването появи се накрая
 представено от Тишината.
 Нежността показа омайно
 специалният гост - Любовта.
 03.04.2007  23:37

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??