6.11.2007 г., 10:53 ч.

Среща 

  Поезия
523 0 4

Едно кафе?
Къде?… Добре!

Жега, трепет,
топлина, сърце.

Път, коли,
нерви и ръце.

Маса, кафене,
устни и лице.

Пръсти жадни,
писък, тишина.

Две души,
една съдба.

© Любомир Любенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??