Nov 6, 2007, 10:53 AM

Среща 

  Poetry
541 0 4

Едно кафе?
Къде?… Добре!

Жега, трепет,
топлина, сърце.

Път, коли,
нерви и ръце.

Маса, кафене,
устни и лице.

Пръсти жадни,
писък, тишина.

Две души,
една съдба.

© Любомир Любенов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??