15.06.2008 г., 23:51 ч.

Среща 

  Поезия » Любовна
676 0 4
 

Среща

 

Все по-изнервен подритвам бордюра,

тълпите от пешеходци следя

и все по-наглас се запитвам:

Защо ли те няма пред вас?

 

Но щом ти ще слезеш, щастлив съм,

щастлива е всяка минута пред вас.

Щом дойдеш ще питаш:

                                 Отдавна ли чакаш?

А аз ще отвърна:

                                 Не знам.

© Максим Недков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??