11.02.2017 г., 0:01 ч.

Среща (безглаголно) 

  Поезия » Любовна
1336 2 10

Екран на компютър... Малко тъга...
Студена напитка... Чаша в ръка ...
Профилна снимка... Чат... Самота...
Предложена нежност... Любовна стрела...

 

Среща... Взаимност... Привличане... Срам...
Мисли... Копнежност... Погледи... Свян...
Телефон и надежда... Разговор... Бар...
Летежна безбрежност... Влюбване... Плам...

 

Обичане... Трепет... Ласки и смях...
Любовна постеля... Стелещ се мрак...
Вкусване... Шепот... Целувка и грях...
Тела и задявка... Докосване... Страст...

 

Преплитане... Нежност... Политане... Сласт...
Въздишки вълшебни... Магичност... Мечта...
Безвремие... Вечност... Тръпка... Пожар... 
Прегръдка... Вълшебност... Обич докрай...

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??