8.08.2010 г., 7:01 ч.

Среща на очите 

  Поезия » Любовна
503 0 0

Очите им се срещнаха случайно,

забелязаха се погледите насрещни,

времето спря за секунда само,

а мислите се родиха безгрешни.

 

Очите изрекоха първите думи,

мисълта слушаше скритото сърце,

времето започна да брои от нула –

за тях изгря второ любовно слънце...

 

Любовта от пръв поглед разбра

намека на очите след първата среща,

продължиха заедно с едни очи

по пътя на любовта гореща...

© Никица Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??