Браво! Браво! Че то било цяла седянка!
Само дето момите не прели,
а с момци припкали до зарана.
После кой към кого се присламчил - не зная,
понеже на коментара изтървах края.
На сутринта стеснителна чайка
откровено ми сподели,
че кмет с лирична гъдулка
пеел (една ли, две ли)
нежни серенади на булки.
Навсякъде царели
веселие, приятелства, смях...
След няколко дни в сайта
аз интересни неща видях:
Мая стадо теленца ще сбира -
другите зодии оставя на мира.
За какво е потребна такава дружина?
На луканки ли ще ги прави
или иска в Европа под ръка да ги има?
Чар от стари красавци ревнувал,
защото поискал и той да палува.
Без да разбира обаче, че тя е
от 1001 нощи!
И под луната мечтае
приказки на някого да разказва,
а на сутринта в ухото да чува:
- Моля те, искам още и още...
Защо ли на пристрастие ми мирише?
Но повече не ми приляга да пиша!
Бъдете обичани, здрави, щастливи и като самодиви
или с русалки лудейте до края на дните!
© Морякът Всички права запазени