14.10.2008 г., 12:22 ч.

Среща с ангел 

  Поезия » Философска
989 0 4
В забързания ден
на делник, пълен с мрак,
идва светъл ангел
и говори ми едни слова...
Ела да ти покажа светлината,
която свети всеки ден,
ела и отдели се от мъглата
на този мрачен ден.
Ела със мен да литнем двама
и да усетиш радостта във мен,
защото Аз съм те избрал
да те пазя и обичам всеки Божи ден.
Стоя безмълвна, замислена...
от усмивката на ангела пред мен...
като наивно дете,
отпускам се в Неговите криле...
А Той бе тъй силен...
и понесе ме из небеса...
видях живота си
през Неговата светлина.
Живот без плач и сълзи...
Живот, изпълнен със любов...
един живот, който само
в смелите си сънища сънувам.
И на сутринта събуждам се
и усмивка грее вътре в мен,
усмивката на този ангел нежен,
който ми показа моя вечен ден.

                                                    P.S: Това е един смел сън!!!

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??