18.11.2015 г., 20:37 ч.

Срещи и раздели 

  Поезия » Любовна
441 0 1

                                                          Срещи и раздели

 

 

Влакът ме връща отново към морето.

            И отново вълните ме люлеят.

                  Морската пяна се разлива

                      като шампанското в нашите чаши.

Всяка моя фибричка се опиянява

От спомена за твоите ласки.

 

               И сигурна съм,

              че не свършва до тук живота.

                   Пак чувам твоя глас пламнал от страст.

 

Скрито и тревожно се вглеждам в погледа ти приведен.

И мисълта ми към тебе лети.

За мене оставаш само ти.

                 Такъв те обичам и друг не бъди!

                             Мисли за мене

                                      докосвай всяка моя стъка.

 

Усмихни се и виж -

до тебе е твоето дете любимо.

С очи навлажнели и усмивка

натежала от радост.

                         Да има срещи и раздели -

                               смисъла е точно в това.

Когато след раздяла животът е любов 

и продължава.

Все пак не се сърди,

че тревога мъничка трепти.

 

 

 

 

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??