26.05.2021 г., 16:50 ч.

Срещнах любовта 

  Поезия » Любовна
194 0 2

 

       Срещнах любовта

 

В стиховете на големите поети

срещнах първо любовта

и в душата ми като звездица свети

нежната им красота.

 

После влюбих се безумно в светлината

и в лъчите на деня

и изпитах болка странна, непозната,

по-красива от мечта.

 

Твоят образ мил, любим живял е в мене

и във плен ме е държал,

няма времето нетрайно да отнеме

чувствата, които ми е дал.

 

           Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??