4.09.2006 г., 11:38 ч.

Срещнах те 

  Поезия
567 0 1

Вече съм на двайсет.
Скоро ще стана двайсет и една.
За първи път истински обичам.
За първи път не изпитвам самота.
Защото аз те срещнах.
Всички ме питат-не зная как.
Срещнах те и се влюбих.
Разбрах-не ще изпитвам вече мрак.
Имам ти доверие безмерно.
Любов-голяма колкото целия свят.
Това не те ли прави по-щастлив?
Не се ли чувстваш по-богат?
Защото аз те обичам.
Доказателство ли искаш за това?
Ето-обясних ти се.
Разбра го целия свят..

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Малко формата на стиховете ти е не дотам изчистена, но безспорно имаш големи заложби.Продължавай!
Предложения
: ??:??