30.12.2007 г., 20:04 ч.  

Срещу любов имунизиран 

  Поезия » Любовна
1144 0 6

Прегърнах самотата, приятелката ми позната,

обикнах я вече, както никой друг.

Сам заспивам нощем, така стоят нещата,

без теб не чувствам вече студ.

 

Срещу любов имунизиран,

без любовта ти аз умирам.

След теб не мога да обичам,

не искам, смисъл не намирам!

© Emil Angelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??