15.04.2017 г., 23:22 ч.

Сродната душа 

  Поезия » Любовна
403 1 2

Сродната душа

Трепетно повтарям твойто име,
ти си рай за мен и изворна вода,
с цялата си обич - облечи ме -
със премяна бяла и с цветя!

Чаках те във всичките години
да разгърнеш онзи хоризонт
в който има път за нас, Любими,
светлина и вечен благослов!

Твоят лик - за мен свещен е,
пазя го дълбоко... и в съня,...
сред безброй лица в живота земен
винаги на тебе ще се спра!

Цялата любов веднъж се дава
и веднъж политаш със крила,
щом си с ангелска награда -
да откриеш сродната душа!

ЛъЧиста

 

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??