11.03.2009 г., 1:46 ч.

Стана тя, каквато стана 

  Поезия » Хумористична
2391 0 1

Стана тя, каквато стана, 
ще спя таз вечер на тавана
при мишки миризливи,
щот добре се не бяхме скрили.

  

 

Стана тя, каквато стана,
жената хвана тигана,
започна с него по главата,
щот с друга съм бил в кревата.

 

 

Ето удар, втори, трети,
нужни са ми рицарски доспехи,
жена ревнива,
жили кат коприва.

 

 

Да видим сега
каква ще е моята съдба, 
дали ще прости моята женичка,
или ще трябва да си търся нова сродна душичка.

© Иван Батев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??